Terug naar overzicht

Trainingen in de gehandicaptenzorg

In de gehandicaptenzorg sta je elke dag als verzorgende klaar voor jouw cliënten. Het is daarbij belangrijk dat je goed let op je fysieke belasting, zodat jij fysiek veilig werkt. Maar hoe ga je op een gezonde manier om met de fysieke belasting tijdens je werk? Hoe kun je de cliënt verzorgen als communicatie verbaal niet mogelijk is? Adfysiek biedt verschillende trainingen aan om je hiermee te helpen. Bekijk hieronder onze trainingen voor de gehandicaptenzorg om fysieke overbelasting te voorkomen en respectvol te werken.

Basistraining: Gehandicaptenzorg

Het werken in de zorg is fysiek belastend, maar hoeft niet fysiek overbelastend te zijn. Via de methode ‘Raderwerk van Fysiek veilig werken’ ervaart de zorgmedewerker dat iedere handeling fysiek veilig uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Gehandicaptenzorg

In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat. Dit wordt bepaald door de cursisten en kan daardoor erg variëren.

Lees meer

Ergocoachtraining: Gehandicaptenzorg

In deze training tot ergocoach leer jij hoe jijzelf fysiek veilig kan werken aan de hand van onze unieke methode. Er worden kennis en vaardigheden aangereikt om teams op de werkplek te kunnen coachen in een fysiek veilige manier van werken.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico