Wie zijn wij?

Het advies- en trainingsbureau op gebied van fysiek veilig werken in de zorg. De beste trainingen en adviezen voor iedere zorgorganisatie, dat is het uitgangspunt van Adfysiek. Wij zijn laagdrempelig, persoonlijk en we leven ons in. Hierdoor bieden we een passende oplossing voor elke unieke situatie. Jij, en je collega’s fysiek veilig laten werken. Dat is wat we doen. Onze unieke methodiek helpt daarbij. Hebben we samen naar de probleemstelling gekeken? Dan gaan onze gespecialiseerde trainsters aan de slag met jouw fysieke werkbelasting met als doel fysieke overbelasting te voorkomen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Want fysiek veilig werken zorgt voor minder ziekteverzuim én meer werkplezier!

Scroll verder

Maak kennis met ons team

Susan Steinmeijer

Hallo, mijn naam is Susan, eigenaresse van Adfysiek en ik geef samen met mijn collega’s trainingen en adviezen aan zorgorganisaties.

Van kinds af aan wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik ben dan ook Fysiotherapie gaan studeren en tijdens mijn stages ervaarde ik dat veel fysieke klachten een arbeidsgerelateerde oorzaak hebben. Ik ontdekte mijn passie: het voorkomen én oplossen van deze klachten. Daarom ben ik aansluitend aan de opleiding Fysiotherapie, de opleiding Bedrijfsfysiotherapie gaan volgen.

Tot 2015 heb ik gewerkt als bedrijfs- en fysiotherapeut in meerdere eerste lijn fysiotherapiepraktijken. Hier heb ik me doorontwikkeld op het gebied van fysieke belasting, ergonomie en arbozorg. In de loop van de jaren ben ik steeds meer trainingen ‘Fysieke belasting in de zorg’ gaan geven en ervaarde wat de toegevoegde waarde is van haptonomisch werken.

In 2012 was het moment daar: de start van Adfysiek! Mijn haptonomische vaardigheden ontwikkelde ik verder door de opleiding Haptonomisch professional te volgen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in haptonomische verplaatsingstechnieken en dit vormt de basis voor Adfysiek.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en tot op de dag van vandaag ben ik mij blijven ontwikkelen. Zo verzorg is sinds 2022 ook PDL-trainingen.

Ik werk voor én samen met zowel regionale- en landelijke opdrachtgevers. Dit doe ik vol enthousiasme, gedrevenheid en ik ben oplossingsgericht. Mijn familie, vrienden, collega's en opdrachtgevers omschrijven mij als enthousiast, inlevend, nuchter en gedreven.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico