Het trainingsaanbod

Afhankelijk van jouw doelstelling wordt de inhoud, duur én frequentie van de training samen met jou bepaald. De trainingen zijn interactief, praktisch en gericht op de werksituatie. De medewerkers weten na afloop of de verschillende werksituaties fysiek veilig zijn en wat er nodig is om deze fysiek veilig te maken door het toepassen van de methode ‘Raderwerk van Fysiek veilig werken’. Na afloop van de trainingen blijven we beschikbaar voor feedback en advies. Zo werken we samen aan het eindresultaat en ben je verzekerd van succes!

Trainingen in de thuiszorg

Als thuiszorgmedewerker ben jij belangrijk voor het welzijn van je cliënten. Maar zorg jij ook goed voor jezelf? Fysieke klachten zoals rug- en schouderklachten ontstaan bijvoorbeeld door onbewust veel lage handelingen uit te voeren. Wil je fysieke klachten voorkomen?

Lees meer

Trainingen in de verpleging & verzorging

Een verzorgende verzorgt en verpleegt mensen die iedere dag (intensieve) begeleiding en verzorging nodig hebben. Jij bent voor veel mensen een lichtpuntje in hun dag. Je ondersteunt, helpt en verzorgt je cliënten. Hierbij is het belangrijk om fysieke klachten te voorkomen.

Lees meer

Trainingen in de gehandicaptenzorg

Elke dag sta jij klaar voor jouw cliënten. Het werken in de gehandicaptenzorg verandert. De cliënt die jij voorheen alleen begeleidde, vraagt om steeds meer verzorging. Maar hoe doe je dat zonder fysieke overbelasting? Wil je weten hoe?

Lees meer

Trainingen in de kraamzorg

Jij maakt het verschil in die bijzondere kraamweek. Als kraamverzorger maak jij de wereld een stukje mooier. Maar werk jij wel gezond én veilig? Want wist je dat veel kraamverzorgenden kampen met fysieke klachten?

Lees meer

Trainingen in de hospice

Jij als vrijwilliger, kan verschillende taken hebben. Denk hierbij aan het ondersteunen in het verlenen van zorg, een luisterend oor bieden, families begeleiden en het bereiden van maaltijden. Voorkom fysieke klachten en bekijk onze trainingen.

Lees meer

Trainingen in de mantelzorg

Mantelzorg verlenen, naast je andere werkzaamheden kan fysiek en mentaal zwaar zijn. Je bent immers niet geschoold in het verlenen van zorg. Wij zorgen ervoor dat jij als mantelzorger fysiek geen klachten ervaart.

Lees meer

Trainingen in medisch kinderdagverblijf

Als begeleider in een medisch kinderdagverblijf ben je er voor de kinderen die iedere dag intensieve begeleiding en verzorging nodig hebben. Jij bent voor de kinderen een lichtpuntje in hun dag. Zorg ervoor dat je geen fysieke klachten ervaart.

Lees meer

Trainingen voor medewerkers facilitair

Als medewerker facilitair of huishoudelijke hulp heb je een belangrijke rol als het gaat om de leefomgeving van de cliënt. Maar hoe ga je op een gezonde manier om met de fysieke belasting tijdens je werk? Bekijk hieronder onze trainingen voor facilitaire medewerkers.

Lees meer

Trainingen in het kinderdagverblijf

Als medewerker in de kinderopvang, heb je een belangrijke rol om de kinderen alle ruimte te bieden om de wereld te ontdekken en hierin te ontwikkelen. Je kunt verschillende taken hebben afhankelijk van op welke groep je werkt. Wil je hierbij graag fysieke klachten voorkomen?

Lees meer

Trainingen voor Paramedici

Een zorgmedewerker biedt iedere dag (intensieve) begeleiding, verzorging en verpleging. Als fysio-, oefen- of ergotherapeut wil je de zorgmedewerker laten ervaren dat dit kan zonder dat het fysiek overbelastend hoeft te zijn. Bekijk hier onze trainingen.

Lees meer

Ziekenhuis

Als zorgmedewerker ben je onmisbaar voor de patiënten. Je zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, zowel de medische als persoonlijke zorg. Je voert veel verschillende taken uit. Daarom is het belangrijk om goed op je fysieke gezondheid te letten. Bekijk de trainingen van Adfysiek.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico