Terug naar overzicht

Trainingen in de hospice

Als vrijwilliger in een hospice bied je zorg en ondersteuning aan cliënten. Dit kan zijn door een luisterend oor te bieden, te helpen bij lichte huishoudelijke taken en dagelijkse ondersteuning in de zorgtaken. Het is belangrijk dat je goed let op je fysieke belasting en dat je de haptonomische principes kunt toepassen, zodat jij fysiek veilig en respectvol kunt blijven werken. Bij Adfysiek bieden we twee verschillende trainingen aan in de hospice om fysieke overbelasting om fysiek veilig en respectvol te werken. Bekijk onze trainingen in de hospice hieronder.

Basistraining: Hospice

Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij, als vrijwilliger, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we je laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Hospice

In de vervolgtraining bespreken we op welke punten het al goed gaat en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat. Dit wordt bepaald door de cursisten en kan daardoor erg variëren.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico