Terug naar overzicht

Trainingen in de thuiszorg

In de wereld van thuiszorg ben jij als verzorgende onmisbaar in het welzijn van de cliënten. Het is daarom belangrijk dat je goed let op je fysieke belasting, zodat jij fit en vitaal blijft werken. Bij Adfysiek bieden we drie verschillende trainingen aan in de thuiszorg. Het doel is fysieke overbelasting te voorkomen en respectvol te werken. Bekijk onze trainingen in de thuiszorg.

Basistraining: Thuiszorg

Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij als thuiszorgmedewerker, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we je laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Thuiszorg

Al dit werk vergt natuurlijk fysieke inspanning. In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat.

Lees meer

Ergocoachtraining: Thuiszorg

In deze training tot ergocoach leer jij in zes dagdelen hoe jijzelf fysiek veilig kan werken aan de hand van onze unieke methode. Net zo belangrijk is het dat jij kennis en vaardigheden aangereikt krijgt om je collega’s op de werkplek te coachen.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico