Terug naar overzicht

Trainingen in de kraamzorg

Als kraamverzorgende ondersteun je de verloskunde bij een bevalling én je helpt een gezin bij een goede start na de geboorte van de baby. Ontzettend belangrijke taken! Het werk is fysiek belastend, maar hoeft niet fysiek overbelastend te zijn. En daar helpt Adfysiek je bij. Hoe? Wij bieden verschillende trainingen aan waarin we laten zien hoe je fysiek veilig en gezond werkt. Bekijk de trainingen hieronder.

Basistraining: Kraamzorg

Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij, als kraamverzorgende, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we laten zien dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Kraamzorg

In de vervolgtraining bespreken we op welke punten het goed gaat en waar behoefte is aan extra kennis en/of vaardigheden.De inhoud van de training is geheel op maat. Dit wordt bepaald door de cursisten en kan daardoor erg variëren.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico