Terug naar overzicht

Ziekenhuis

Ben je zorgmedewerker in het ziekenhuis? Dan ben je onmisbaar voor patiënten. Je zorgt voor de patiënten zodat het hen aan niets ontbreekt, op zowel medisch als persoonlijk vlak. Voor jou is het belangrijk dat je alle handelingen fysiek veilig en respectvol uitvoert. Maar hoe doe je dat? In onze trainingen laten we je dit ervaren. Bekijk de trainingen hieronder.

Basistraining: Ziekenhuis

Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij als zorgmedewerker, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Ziekenhuis

In de vervolgtraining bespreken we welke punten het al goed gaat en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat. Dit wordt bepaald door de cursisten en kan daardoor erg variëren.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico