Terug naar overzicht

Trainingen voor medewerkers facilitair

Als medewerker facilitair of huishoudelijke hulp heb je een belangrijke rol als het gaat om de leefomgeving van de cliënt. Maar hoe ga je op een gezonde manier om met de fysieke belasting tijdens je werk? Adfysiek biedt verschillende trainingen aan om je hiermee te helpen. Bekijk hieronder onze trainingen voor facilitaire medewerkers.

Basistraining: Facilitair

Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij als medewerker, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we je laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Facilitair

In de basistraining heeft de medewerker ervaren door het toepassen van onze unieke methode, dat iedere handeling fysiek veilig uitgevoerd kan worden. In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico