Terug naar overzicht

Trainingen in het kinderdagverblijf

Werk je in de kinderopvang? Dan heb je een belangrijke rol om kinderen alle ruimte te geven om de wereld te ontdekken. Je verzorgt, vermaakt, voedt én verschoont kinderen. Het is hierbij belangrijk dat je goed let op je fysieke belasting, zodat jij fit en vitaal blijft werken. Bij Adfysiek bieden we twee verschillende trainingen aan om fysieke overbelasting te voorkomen. Bekijk onze trainingen in het kinderdagverblijf.

Basistraining: Kinderdagverblijf

Jij, als medewerker in de kinderopvang, kunt verschillende taken hebben afhankelijk van op welke groep je werkt. Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij als medewerker in de kinderopvang, fysiek geen klachten ervaart.

Lees meer

Vervolgtraining: Kinderdagverblijf

In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico