Terug naar overzicht

Trainingen in de verpleging & verzorging

Het werk als verzorgende in de sector van verpleging en verzorging vergt veel fysieke inspanning. Je ondersteunt, helpt en verzorgt jouw cliënten. Maar hoe ga je op een gezonde manier om met de fysieke belasting tijdens je werk? Hoe kun je de cliënt uitnodigen om samen te gaan bewegen? Adfysiek biedt verschillende trainingen aan om je hiermee te helpen. Bekijk hieronder onze trainingen voor de sector verpleging en verzorging.

Basistraining: Verpleging en verzorging

Jouw werk vergt natuurlijk fysieke inspanning. Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij, verzorgende, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Verpleging en verzorging

In de basistraining heeft de verzorgende ervaren door het toepassen van onze unieke methode, dat iedere handeling fysiek veilig uitgevoerd kan worden. In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden.

Lees meer

Ergocoachtraining: Verpleging en verzorging

In deze basistraining tot ergocoach leer jij hoe jijzelf fysiek veilig kan werken aan de hand van onze unieke methode. Net zo belangrijk is het dat jij kennis en vaardigheden aangereikt krijgt om je collega’s op de werkplek te coachen in deze manier van fysiek veilig werken.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico