Terug naar overzicht

Trainingen in de mantelzorg

Als mantelzorger help je jouw naaste bij een langdurige ziekte of bijvoorbeeld bij een handicap. Het komt helaas regelmatig voor dat mantelzorgers daarbij fysieke klachten ontwikkelen omdat er geen vakkundige zorgkennis is. Om jouw naaste goed te kunnen blijven helpen, is het belangrijk dat je alle handelingen fysiek veilig uitvoert. Bij Adfysiek bieden we verschillende trainingen aan in de mantelzorg om fysieke overbelasting te voorkomen. Bekijk onze trainingen hieronder.

Basistraining: Mantelzorg

Mantelzorg verlenen, naast je andere werkzaamheden kan fysiek en mentaal zwaar zijn. Wij, van Adfysiek, zorgen ervoor dat jij als mantelzorger fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Mantelzorg

In de basistraining heeft de mantelzorger ervaren dat iedere handeling fysiek veilig uitgevoerd kan worden. In de vervolgtraining bespreken we op welke punten het al goed gaat en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden. De inhoud van de training is geheel op maat en kan daardoor erg variëren.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico