Terug naar overzicht

Trainingen in medisch kinderdagverblijf

Als begeleider in een medisch kinderdagverblijf ben je er voor kinderen die iedere dag intensieve begeleiding en verzorging nodig hebben. Het is daarbij heel belangrijk dat je goed let op je fysieke belasting, zodat jij fit en vitaal blijft werken. Maar hoe doe je dat? In onze trainingen laten we je ervaren hoe je iedere fysieke handeling veilig én gezond uitvoert. Bekijk de trainingen hieronder.

Basistraining: Medisch kinderdagverblijf

Je ondersteunt, helpt en verzorgt de kinderen waardoor je verschillende taken hebt. Wij, Adfysiek, zorgen ervoor dat jij, als begeleider, fysiek geen klachten ervaart. Dit doen we door een training te geven waarin we laten ervaren dat iedere fysieke handeling veilig én gezond uitgevoerd kan worden.

Lees meer

Vervolgtraining: Medisch kinderdagverblijf

In de basistraining heeft de begeleider ervaren door het toepassen van onze unieke methode, dat iedere handeling fysiek veilig uitgevoerd kan worden. In de vervolgtraining bespreken we welke punten al goed gaan en waar behoefte is aan nog meer kennis en/of vaardigheden.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico